Programmet til Medlems-redaktionen 2.0-konferencen den 27.februar er nu ved at falde helt på plads. Senest er det lykkedes at få Claus Dithmer, Forbrugerrådets kommunikationschef, til at komme og fortælle historien om hvorfor Forbrugerrådet outsourcede hele TÆNK-redaktionen til Benjamin Media i efteråret.

Claus Dither, kommunikationschef i Forbrugerrådet fortæller den 27. februar: “TÆNK – Derfor udliciterede vi”

Det er en virkeligt spændende historie, der trak store overskrifter, blandt andet her i Journalisten. Var det dårlig økonomi, samarbejdsproblemer eller en for “kritisk” redaktion, der var problemet, var blandt de hotte spørgsmål.

Panel-debat: Hent redaktionen hjem?
Lige før Claus Dither går på scenen fortæller Karin Sloth hvorfor hun mener at medlemsorganisationer for alt i verden skal holde redaktionen i huset. Kommunikationen er for strategisk vigtig til at blive lagt ud. Særligt i et moderne medie-billede, hvor du ikke envejs-kommunikerer men forsøger at få dialog og engagement. Med andre ord: de to lyder til at være uenige! Hvorlangt uenigheden strækker sig, og hvor de to evt. kan mødes, bliver klart når de to stiller op til fælles paneldebat.

Gylden mellemvej
Måske er der en gylden mellemvej mellem fuld outsourcing og “lav det hele selv”-modellen. I hvertfald har Ældre Sagen lagt produktion og layout af deres blade ud i byen, men beholdt redaktionen hjemme. De får både økonomiske fordele og fuld medlemskontakt. Og det kommer redaktionschef Sanna Kjær Hansen og fortæller om. Og også hun er med i paneldebatten med Karin Sloth og Claus Dithmer.

Køb billet
Vil du med til konferencen kan du købe billet på konferencens eget site: www.fremtidensmedlemsblad.dk. Den koster 2500 kr for hele dagen i Nationalmuseets festsal. På sitet kan du også læse mere om talerne, se hele programmet og få præcis adresse og tidspunkt mm.